Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Frits

IEDEREEN IN EINDHOVEN KENT 'MENEER FRITS'. DE BEKENDSTE TELG UIT DE FAMILIE PHILIPS. HOEWEL BESCHEIDEN, HEBBEN WIJ ZIJN NAAM GEKOPPELD AAN HET GEBOUW DAT STRAKS MET KOP EN SCHOUDERS BOVEN STRIJP-S UITTORENT. FRITS (FREDERIK JACQUES) PHILIPS VOLGDE IN 1961 ANTON PHILIPS OP ALS DIRECTEUR EN WAS DE LAATSTE DIRECTEUR VAN HET PHILIPS CONCERN MET EEN PHILIPS-ACHTERNAAM.

Frits is in verkoop! De meest markante figuur uit de Philips dynastie en ook het grootste gebouw. 87 koopappartementen in elke prijsklasse en indelingsvarianten die echt bij jou passen. Een prominente, hoge toren aan de Torenallee, waarvoor Jeroen Schippers zich als architect liet inspireren door bestaande gebouwen op Strijp-S, maar ook uitkwam bij de iconische Torre Velasca in Milaan. Opgebouwd uit achttien woonlagen, krijgt Frits een hoogte van ruim zestig meter. Het gebouw telt 87 appartementen, die variëren van een kleine 64 tot 124 tot een extreem dubbellaags penthouse van ruim 230 M2. Met uiteraard, hoe kan het ook anders, een meer dan riant dakterras.

maak je keuze!

Door middel van onderstaande woonselector kan je een selectie maken uit het totale aanbod van de appartementen in gebouw Frits. Het resultaat van de woonselector wordt direct getoond in de actieve gevelaanzichten. Ook zal er een opsomming van alle relevante woningtypes te vinden zijn die in aanmerking komen op basis van de zoekcriteria's. Vervolgens is het mogelijk om een van de woningtype aan te klikken waardoor je alle relevante informatie en download documenten krijgt te zien. Indien je aanvullende vragen hebt kan je contact opnemen met de verkopend makelaar.

Hoe compact of riant ook, door te spelen met de indeling, licht, texturen en kleuren geef je de ruimte precies wat het nodig heeft.