29 nieuwbouw koopappartementen jouw unieke kans om op strijp-s te kopen


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

Op strijp-s krijg je alle ruimte om geschiedenis te schrijven.


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

Benjamin laat je kiezen uit 29 koopappartementen


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

S-West is een unieke plek waar jij geschiedenis gaat schrijven


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Benjamin

Registreer je nu

We zijn begonnen met de bouw van Frits en Frederik. Wat betekent dat Benjamin en Maria niet lang meer op zich zullen laten wachten. Benjamin is een uiterst stijlvol ontworpen woongebouw waarin we 29 heerlijk ruime en luxe appartementen realiseren. Op historische grond met een rijk verleden, direct grenzend aan het Natlab met een prachtige 'verscholen' binnentuin. Een kans zoals die in Eindhoven maar zelden voorkomt. Een kans die u misschien niet zo maar voorbij zou moeten laten gaan. Maak kennis met Benjamin!

Benjamin is voor velen misschien wel de grote onbekende uit de Philips dynastie. Maar dat maakt hem niet minder belangrijk. Benjamin is namelijk de eerst geboren Nederlandse Philips-telg. De man waar het eigenlijk allemaal mee begon. Toen nog - in de 18e en 19e eeuw - actief in textiel en tabak.

Ondernemend en profijtelijk succesvol. Woorden die bij Benjamin passen en ook zo maar 'geplakt' zouden kunnen worden op de vormgeving en architectuur van het gebouw. De met zorg gekozen materialen en het hoge afwerkingsniveau geven Benjamin een rijke uitstraling. Een gebouw met allure dat met recht naast het roemruchte Natlab mag staan. 

Binnen Benjamin is er ruimte voor 29 hoogwaardige appartementen, waarvan wij er nu de laatste 16 vrij beschikbare appartementen in verkoop brengen. Met een heerlijk en ruim balkon of een prachtig terras aan de verscholen binnentuin aan de achterzijde. 

Het 'speelveld' ligt volledig open, dus aarzel niet en schrijf je in voor de nieuwsbrief of neem direct contact op met Maureen Geraerts van Van Santvoort Makelaars. Zij kan je alles vertellen over Benjamin en praat je graag bij over recente ontwikkelingen. Er zijn nog verschillende maatvoeringen en daarmee ook verschillende prijsklasses beschikbaar, dus er zijn echt voldoende kansen voor iedereen.

Maak kennis met Benjamin en ontdek hoe mooi 'stads wonen' kan zijn op een locatie die tot de verbeelding spreekt.  Welkom op Strijp-S. Welkom in S-West. 

Benjamin laat je kiezen uit 29 koop appartementen

Niet iedereen zal Benjamin Philips direct (her)kennen. Hij is de zoon van Philip Philips, de stamvader van de Eindhovense Philips familie. Zijn naam prijkt straks op het met sheddaken ontworpen gebouw, wat een directe verwijzing is naar de industriële geschiedenis van Strijp-S. Vandaar ook dat we Benjamin als voorvader van de Philips familie hieraan hebben gelinkt.  

Bovendien is het ook het laagste gebouw van S-West en daarmee de échte ‘benjamin’ van het stel. De kenmerkende sheddaken zorgen niet alleen voor heel veel ruimte maar ook prachtige licht inval in de bovenliggende appartementen. De buitenruimtes van Benjamin liggen bijna allemaal op het zuidwesten/ of -oosten. De 29 koop appartementen die dit gebouw herbergt variëren in oppervlakte van 55 tot ruim 100 vierkante meter.

Er valt dus genoeg te kiezen. Wacht dan ook niet langer af en kom vandaag nog in beweging. Schrijf je in en schrijf je eigen geschiedenis, op een plek die tot voor kort nog voor iedereen ‘verboden’ was. Als je bent ingeschreven houden wij je uiteraard automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen S-West en het laatste nieuws.

 

Rutger Schoenmaker

Als mij als architect wordt gevraagd om S-West in een aantal steekwoorden te omschrijven kies ik voor 'een hedendaags ontwerp met een duidelijke link naar het industriële verleden van het gebied.' De vier karakters die door ons zijn ontworpen, vormen samen een sterke eenheid, maar staan ook individueel op zichzelf. Zeker ook Benjamin, want hoewel de kleinste van de vier, geeft de gekozen architectuur en dit gebouw echt statuur.

De vier 'blokken' sluiten perfect aan bij de omliggende industriële omgeving en verbinden zonder problemen het verleden met het heden. Pal naast het historische Natlab is Benjamin een heerlijke, maar ook unieke locatie om te wonen.

Het vierde blok was misschien wel het leukste blok om te ontwerpen. Benjamin is met recht de meest eigenwijze van de vier. Aan de Ing. Kalffstraat hebben we bewust gekozen voor shed daken. Een onmiskenbare knipoog naar het verleden, maar strak en modern vormgegeven. Aan de zijde van het Natlab steekt het gebouw iets terug om er optisch echt één geheel van te maken. De vormen sluiten dan ook perfect aan en verbinden de gebouwen trapsgewijs met industriële allure.

Het vrije en ook vrijstaande karakter van Benjamin, maakt dit gebouw uniek. Midden in de stad en toch in de luwte. Met een heerlijke verscholen binnentuin waar je in alle rust kunt genieten alsof je ergens ver weg buiten woont. Kenmerkend zijn 'de trapjes' die door ons in het ontwerpen de vier verschillende blokken verbinden. Van laag naar hoog herken je vanuit Benjamin de architectuur van Maria, Frederik en Frits. Je woont hier straks dan ook echt in stijl.