Ontdek het meest bruisende stadsdeel van Eindhoven


Midden in de stad en toch in alle rust. Met alle luxe, comfort, voorzieningen en volop groen

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Meer weten?

Registreer je nu

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou binnen S-west? Of ben je bijzonder geïnteresseerd in Frits, Frederik, Maria of Benjamin? Bel dan met ons. Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 17.00 uur beschikbaar.

Op de hoogte blijven? Vergeet je dan niet te registreren! Wie weet ben jij straks één van de nieuwe bewoners of ondernemers die geschiedenis schrijft in één van de prachtige gebouwen Maria of Benjamin.

Van santvoort makelaars

Van Santvoort Makelaars behoort tot de grotere makelaarskantoren in het zuiden. De kracht van deze makelaar is de combinatie van persoonlijke aandacht, specialistische kennis, gebruik van een groot netwerk en onafhankelijke dienstverlening. Ook als het gaat om financieel advies. 

Van Santvoort Makelaars heeft een duidelijke focus op makelaardij, met specialisaties in nieuwbouw, bedrijfs onroerend goed en landelijk wonen. 
 

Particulier

Van Santvoort makelaars

Maureen Geraets
Boutenslaan 195A, 5654 AN Eindhoven
T +31 (0)40 269 2530

Stel je vraag

Colliers
international

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld. Zij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. Los daarvan verbinden zij globale marktontwikkelingen en complexe data met de wereld van kantoorgebruikers, vastgoedeigenaren en investeerders. Dit stelt hen in staat de sector van morgen te begrijpen en expert te zijn op de toekomst van vastgoed.

ZAKELIJK

Colliers International, bedrijfsruimten

Sjoerd van Nieuwburg
Dillenburgstraat 25-09, 5652 AM Eindhoven
T +31(0)40 212 11 10

Stel je vraag