Jouw unieke kans om op Strijp-S een prachtig appartement te kopen


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

Wonen in 'de verboden stad'


ONTMOET FRITS, FREDERIK, BENJAMIN EN MARIA

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Altijd plek

Maak kennis met Mobility-S. Een mobiliteits-platform dat onder andere zorgt voor de realisatie en exploitatie van het openbaar (bezoekers)parkeren van auto’s en fietsen, maar ook investeert in innovatie op het gebied van mobiliteit.

Naast basisvoorzieningen zoals parkeren van auto’s en stallen van fietsen is er ook een goede elektrische infrastructuur om elektrische auto’s, fietsen en scooters op te laden. Met de handige ‘app-s’ kun je bovendien real time – on the spot – de mobiliteitsplanner van Mobility-S raadplegen.

In de semi-verdiepte onderliggende parkeerkelder van S-West worden in totaal 94 parkeerplaatsen gecreëerd. Deze parkeerplaatsen zijn los te kopen. Er is dus niet voor elke woning een eigen parkeerplaats beschikbaar. Echter, ook al woon je midden in de stad, met het mobiliteitsplatform van Mobility-S is er altijd in directe omgeving een plek om je auto te parkeren. Ook als je in het bezit bent van meer dan één auto.  En ook het parkeren voor familie of vrienden die op bezoek komen wordt door Mobility-S zonder problemen geregeld.

Met een abonnement van Mobility-S ben je verzekerd van een parkeerplaats in de buurt.

Op Strijp-S is serieus nagedacht over mobiliteit en bereikbaarheid. Met de handige app (of via de website) van Mobility-S heb je realtime – en on-the-spot – toegang tot dit unieke mobiliteitsplatform. Naast basisvoorzieningen zoals het parkeren van je auto of het stallen van fietsen, is er door Mobility-S geïnvesteerd in een elektrische infrastructuur zodat je altijd je elektrische auto’s, fiets en/of scooters kunt opladen.