Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

MRP Development start met de verkoop van 69 koopwoningen aan particulieren op Strijp-S

07-09-2018

Eindhoven, 7 september 2018 - De verkoop van 69 koopwoningen in het appartementencomplex Frits op Strijp-S is officieel van start gegaan. Geïnteresseerden in de woningen kunnen inschrijven en een bod plaatsen op het onlineplatform inschrijvenwonen.nl.

De belangstelling was groot tijdens de officiële start verkoop van de 69 woningen op donderdag 6 september 2018 in het NatLab. Toren Frits is één van de vier gebouwen van het project S-West in Eindhoven. Het naar Frits Philips genoemde appartementencomplex krijgt 19 bouwlagen met een totale hoogte van 65 meter.

De drie andere, lagere gebouwen van S-West krijgen huur en/of koopwoningen: Frederik (91 appartementen), Maria (26 appartementen) en Benjamin (29 appartementen). Namen die eveneens verwijzen naar de Philipsfamilie. Onder de gebouwen komt een parkeergarage, erachter een binnentuin en op de begane grond 750 vierkante meter bedrijfsruimte. De bouw van Frits start in het voorjaar van 2019, de oplevering wordt verwacht in 2021. 

 

De grote interesse voor de appartementen in Frits tijdens en voorafgaand aan de start verkoop heeft MRP Development zwaar laten meewegen in de aanpak. Om iedereen een gelijke kans te geven voor de beschikbare appartementen is besloten de inschrijving te laten lopen via het onlineplatform www.inschrijvenwonen.nl. Vanaf 10 september kan iedereen op dit platform zich aanmelden voor een woning in appartementencomplex Frits voor de vrij op naam koopsom. Je kan ook besluiten een hoger bod uit te brengen op een appartement van je voorkeur.

Paul Trip, directeur MRP Development: “Wij geven met deze aanpak iedereen op een transparante en eerlijke wijze een gelijke kans te geven op de aankoop van de gewenste woning in dit unieke plan met 4 unieke nieuwe gebouwen met ieder een eigen karakter en stijl.”
 

Meer informatie over het gehele project S-West is te vinden op www.s-west.nl.

Terug naar overzicht