Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

MRP Development verkoopt gebouw ‘Frederik’

28-01-2019

Eindhoven, 25 januari 2019 - De verkoop van gebouw Frederik, bestaande uit 91 appartementen, bergingen en een fietsenstalling, is afgerond. Het gebouw is onderdeel van project S-West te Eindhoven. De transactie werd gesloten door SPF Beheer namens de pensioenfondsen SPF en SPOV.

MRP Development is, samen met Ten Brinke CoHof, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de 91 appartementen van gebouw Frederik. Stam + De Koning draagt zorg voor de realisatie. Met de overname verwerft SPF Beheer namens de fondsen 91 appartementen in het bruisende stadsdeel Strijp-S. Capital Value trad op als adviseur van SPF Beheer.

S-West bestaat naast Frederik uit drie andere gebouwen met huur en/of koopwoningen: Frits (87 appartementen), Maria (26 appartementen) en Benjamin (29 appartementen). Namen die stuk voor stuk verwijzen naar de Philipsfamilie. Onder de gebouwen komt een parkeergarage, erachter een semi openbare binnentuin en op de begane grond 750 vierkante meter aan bedrijfsruimte. Jeroen Schipper uit Rotterdam draagt zorg voor de architectuur.
 

Samen met Frits vormen de appartementen van Frederik de eerste fase van S-West. Van Frits zijn nog een beperkt aantal appartementen beschikbaar bij Van Santvoort Makelaars. De bouw van de eerste fase start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019. De 26 appartementen van Maria en de 29 appartementen van Benjamin worden momenteel uitgewerkt en waarschijnlijk dit voorjaar gepresenteerd en aangeboden.

Bart Meijer, CEO MRP Development: “Al vanaf het moment van aankoop van de grond, was onze strategie hier een hoogwaardig en bijzonder ontwerp neer te zetten. Onze ontwikkelmanager Mark van Empelen is hier bijzonder goed in geslaagd. Wij zijn tevreden over dit prachtige resultaat!”

 

Terug naar overzicht