Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Benjamin is bijna aan de beurt

13-04-2019

Binnenkort beginnen we met de bouw van Frits en Frederik. Wat betekent dat Benjamin niet lang meer op zich zal laten wachten. Een uiterst stijlvol ontworpen woongebouw waarin 29 heerlijk ruime en luxe appartementen gerealiseerd zullen gaan worden. Op historische grond met een rijk verleden, direct grenzend aan het Natlab met een prachtige ‘verscholen’ binnentuin. Een kans zoals die in Eindhoven maar zelden voorbijkomt. Een kans die je misschien niet zo maar voorbij zou moeten laten gaan. Maak kennis met Benjamin!

De met zorg gekozen materialen en het hoge afwerkingsniveau geven Benjamin een rijke uitstraling. Een gebouw met allure dat met recht naast het roemruchte Natlab mag staan.

Binnen Benjamin is er ruimte voor 29 hoogwaardige appartementen. Met een heerlijk en ruim balkon of een prachtig terras aan de verscholen binnentuin aan de achterzijde. In 16 verschillende maatvoeringen en daarmee verschillende prijsklasses.

De kenmerkende sheddaken van Benjamin zorgen niet alleen voor heel veel ruimte, maar ook prachtige licht inval in de bovenliggende appartementen. De buitenruimtes van Benjamin liggen bijna allemaal op het zuidwesten/ of -oosten. De oppervlaktes van de koop appartementen variëren van 55 tot ruim 100 vierkante meter.

Er valt dus echt iets te kiezen! Wacht dan ook niet af en kom vandaag nog in beweging. Schrijf je in en schrijf je eigen geschiedenis, op een plek die tot voor kort nog voor iedereen ‘verboden’ was.

Terug naar overzicht