jouw westside story op strijp-s


s-west een stijlvolle mix van koopwoningen, huurwoningen en werk mogelijkheid aan de torenallee en de ingenieurs kalfstraat

S-West is een unieke plek waar jij geschiedenis gaat schrijven


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

Vind jouw plekje binnen s-west


S-WEST EEN STIJLVOLLE MIX VAN KOOPWONINGEN, HUURWONINGEN EN WERK MOGELIJKHEID AAN DE TORENALLEE EN DE INGENIEURS KALFSTRAAT

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Jouw Westside Story op Strijp-S in Eindhoven

Registreer nu

Eindhoven groeit en maakt de laatste jaren een bijzondere metamorfose door. De stad staat internationaal op de kaart, is hip & happening, en is zelfs na Amsterdam en Rotterdam de meest bezochte toeristische stad van Nederland.

Los daarvan is het met bedrijven als ASML. VDL, Philips, en talloze spin-offs en startups de economische motor van Nederland. Maar ook de Technische Universiteit Eindhoven en Design Academy zorgen voor een ongekende bedrijvigheid in de stad en zijn echte aanjagers van de creatieve industrie.

In deze even verrassende als ook vernieuwende stad, is Strijp-S één van de absolute hotspots. Het gebied waar Philips destijds zijn Natuurkundig Laboratorium vestigde (Natlab), wordt nu misschien wel het toneel van jouw Westside Story. Ondernemen doe je met je hart, maar ook met het hoofd. Binnen S-West is daarom ruimte gecreëerd voor commerciële initiatieven en partijen die in deze dynamische en creatieve omgeving mogelijkheden en kansen zien om geschiedenis te schrijven.

De Plint

Daar waar Anton en Gerard Philips ooit begonnen, is het nu aan jou de beurt om geschiedenis te schrijven. Direct achter het Natlab komen vier waanzinnige gebouwen te staan die Strijp-S compleet maken. In de plint van gebouwen Frits en Frederik is ruimte gemaakt voor commerciële doeleinde. Ca 750 m2 met nagenoeg ongelimiteerde bestemmingsmogelijkheden. Dus wat jouw droom ook is; op S-West kun je deze waarmaken. Schrijf samen met ons geschiedenis en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met de invulling van jouw ideale bedrijfsruimte.

Bram Sanders

Zes jaar geleden hebben wij besloten om naast onze lunchroom op de Kleine Berg in Eindhoven ook een lunchroom te openen op het veelbelovende Strijp-S. Dat is nog steeds een van de beste beslissingen die we ooit hebben genomen.

BRAM SANDERS
EIGENAAR BAGELS & JUICE

Toen der tijd was het oude Philipsterrein een opkomend gedeelte van Eindhoven en voor ons de ideale plek om ook daar ons bagel concept aan de man te brengen. Wij zijn gevestigd tegenover het Sint Lucas college en dagelijks genieten wij van een bruisende samenkomst van mensen. In de afgelopen jaren hebben wij Strijp-S zien uitgroeien tot een plek waar jong en oud, cultuur en sport en nog heel veel meer samenkomt.

De ondernemers op Strijp-S zijn zeer divers en dat maakt het juist zo leuk , daar haal je je verse brood, je loopt de Urban Shop in voor dingen die je in de stad niet kunt vinden en je geniet van een juice en bagel bij ons op het terras. Wij als ondernemers ondersteunen elkaar en weten van elkaar wat er speelt, ik zie Strijp-S als een groot dorp.